به گزارش خبرگزاری مهر، در هزار و بیست و هفتمین جلسه اعضای شورای عالی آموزش و پرورش مسائل مختلف آموزش و پرورش از جمله کنکور، ضرورت تدوین آئیننامه تصحیح اوراق امتحانی، لزوم بررسی برنامههای مربوط به آموزش و پرورش در برنامه هفتم توسعه در شورای عالی آموزش و پرورش، توجه جدی به فعالیتهای تربیتی و پرورشی مدارس، توجه جدی به نقش معلم، تهیه و تدوین مقررات نحوه ارتباط اولیا و ارباب رجوع با مدارس، اجرای طرح تثبیت یادگیری دانشآموزان، بیسوادی پنهان دانشآموزان در دوران کرونا و.... مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
رضا مراد صحرایی سرپرست وزارت آموزش و پرورش در این برنامه گفت: برای آموزش و پرورش باید در چارچوب قانون و مقررات موجود تصمیمگیری شود.
وی با تأکید بر اینکه برای برگزاری امتحانات نهایی آمادگی لازم داریم، افزود: با توجه به تأثیر ۴۰ درصدی امتحانات نهایی در کنکور سراسری، این امتحانات حساسیت بالایی برای دستگاه تعلیم و تربیت دارد. حوزههای امتحان نهایی زیادی در کشور داریم که اهمیت آنها کمتر از آزمون کنکور نیست.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: برای حفظ امنیت سوالات امتحانی، تدابیر مختلفی اندیشیده خواهد شد.
صحرایی با اشاره به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور اظهار کرد: بر اساس این مصوبه فعالیتهای آموزشی و پرورشی میتواند متناسب با آنچه در سند تحول بنیادین و برنامه درسی ملی آمده، ارائه کرد. معلم، مدرسه و کلاس جایگاه و شأن خود را به دست میآورند.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: کنکور یک سد محکم در برابر توسعه و پیشرفت آموزش و پرورش بوده و یکی از موانع اجرای تحول در آموزش و پرورش است.
صحرایی افزود: باید از تجربیات دوران کرونا درس بگیریم و از آنها برای بهبود روند آموزش و پرورش استفاده کنیم.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: اجرای آموزش ترکیبی نیازمند استلزاماتی است که همه آنها در دست آموزش و پرورش نیست باید همه دستگاهها برای اجرای این امر مهم به آموزش و پرورش کمک کنند.
وی تصریح کرد: خصوصیسازی در آموزش و پرورش خلاف نص صریح قانون است چون سرنوشت نسل آینده کشور در دستان این نهاد تأثیرگذار کشور است.
در ادامه این جلسه محمود امانی دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: نظام مالی و اقتصادی آموزش و پرورش و مناسبات آن با سایر دستگاهها باید مورد باز بینی و بازنگری قرار گیرد.
وی افزود: دستگاهها در نگاه به آموزش و پرورش باید منافع ملی را در نظر گرفته و کمک کنند تا مسائل و مشکلات آموزش و پرورش برطرف شود.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش تأکید کرد: همه باید نسبت به مسائل و مشکلات آموزش و پرورش احساس مسؤولیت کرده و برای حل آنها به نظام تعلیم و تربیت کمک کنند.
در ادامه این جلسه ماده واحده «شرایط و شایستگیهای جذب داوطلبان ورود به آموزش و پرورش» مورد بحث و بررسی قرار گرفته و کلیات آن به تصویب رسید و ادامه بررسی آن به جلسه آینده این شورا موکول شد.
نظر شما